Csapatunk nyitva áll mindenki előtt, aki szeretne jobb kerékpárossá válni.

Köztünk sok olyan bringással találkozhatsz, akik felnőttként kezdték és ma már versenyeken szerepelnek, vagy egyszerűen már nem tudják elképzelni az életüket a bringázás nélkül, életforma lett számukra a tekerés. Mindegy, hogy milyen szakágban kerékpározol. Terepen és országúton is találkozhatsz velünk. Egy támogató közösségben minden olyan választ megkapsz, ami segít elindulni a komolyabb bringázás felé.

Támogató segítséget kapsz edzőtől, sportszakembertől és bíztatást a sporttársaktól. A versenyeken nem leszel egyedül, egy kemény edzésen pedig nagyon jó érzés, ha rád köszön egy csapattárs.

Klubunkban különböző tagsági fokozatokat különböztetünk meg, hogy ki tudd választani, melyik a számodra a legszimpatikusabb. Erről hamarosan írunk, addig kérlek, hogy emailen érdeklődj.

Tagjainktól elvárjuk, hogy sportemberként viselkedjenek, a versenyeken tiszteljék a sporttársakat az utakon pedig a KRESZ szabályainak megfelelően közlekedjenek.

Ha ismersz olyan tehetséges fiatalt, aki segítségre szorul, írj nekünk, lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk sport céljait segíteni.